Klantbeoordelingen

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Tuningcenter Lowering
Average rating:  
 117 reviews
by Nick on Tuningcenter Lowering

Super klantvriendelijk

by Sven de Jong on Tuningcenter Lowering

Wat is het mooi om Mark weer bezig te zien. Gaat door alle modules heen alsof hij ze zelf gemaakt heeft. Programmeert alsof het niks is al me wensen en wat niet mogelijk is worden netjes uitgelegd en onderbouwd en dit alles deze keer in mijn Seat Leon. Tot de volgende lease auto.

by Sanne van Eijk on Tuningcenter Lowering

Fijne, aardige vakkundige man die weet waar hij mee bezig is!
Diverse softwarematige aanpassingen laten uitvoeren aan mijn nieuwe Octavia. Tot over ongeveer 4 jaar... 👍

by John Bronsgeest on Tuningcenter Lowering

Mark is zeer kundig met het aanpassen van de Kodiaq , goede uitleg, snel en wist zeker waar hij over sprak.
bij aanpassen ga ik zeker weer naar Mark toe,

Top job geleverd.

John

by Peter Koolen on Tuningcenter Lowering

Mark ken ik inmiddels al jaren en is zoals al meerdere hier hebben genoemd een super eerlijke vriendelijke en schappelijk top vak man.
geen vraag is te veel, goede uitleg maar ook echt vakwerk levert.

Al vele voertuigen voorzien van verlagings sets, remmen upgrades, en vele coderingen.
Ook is hij de laatste jaren ook meer gaan richten in retrofit, of te wel high end originele modificaties op je auto er bij bouwen die achteraf niet kunnen bij de dealer/ fabriek terwijl hij gewoon de originele onderdelen gebruikt dit aansluit en codeert zo perfect daar zou een dealer wat van kunnen leren.
Nu recentelijk op mijn RS3 8V Running Led mirror lampen laten bouwen en als topper AUTO HOLD / AUTO PARK REM, dit betekend bij een DSG uitvoering dat je dan bij de stoplichten niet de rem er op hoeft te houden of hem in de N of P te zetten, je staat stil en automatisch gaat de rem er op en bij een tik gas is hij weer los, ook bij uitstappen gaat de parkeerrem er automatisch uit, dit alles is ook aan of uit te zetten.
Nogmaals hartelijk dank en hulde voor zijn kennis en kunde, niet twijfelen hij is nooit duur en belangrijk is eerlijk.

by Kees on Tuningcenter Lowering

Mark is heel vriendelijk en heel toegankelijk. Zijn professionaliteit is niet te missen. Hij heeft veel kennis en vindt dat zichtbaar leuk om over te brengen. Top service!

by Frank on Tuningcenter Lowering

Kom al jaren bij Mark voor VCDS aanpassingen en kan alleen maar zeggen; vakman met enrm veel passie. Neemt altijd de tijd voor je, heeft enorm veel kennis en loopt alle mogelijkheden met je door. Daarnaast heeft hij mij ook regelmatig geholpen met storingen die de garage niet wist op te lossen. Gisteren mijn nieuwe octavia weer ingesteld, bedankt weer en tot de volgende keer!

by G de bruin on Tuningcenter Lowering

Ging netjes op de bijrijdersstoel zitten met de laptop aangesloten. Liet zien wat mogelijk was en stelde dit in. Ook verwarmde spiegels. Aardige man, echte aanrader! Met m'n volgende auto weer.
Audi A3 8P2 2008

by Philippe Bonnier on Tuningcenter Lowering

Top service! Zelfs zo vriendelijk om enkele dingen uit te zoeken die niet in de lijst stonden.

Echt een aanrader!

Octavia 3 RS

by Jeetin on Tuningcenter Lowering

Vandaag voor de derde keer een auto verlaagd bij Mark. Mijn 2 vorige auto’s laten verlagen door middel van een schroefset. Dit keer heb ik gekozen voor een custom eibach sportline set (golf 7 gti). Heb ook achteraf elektrisch inklapbare spiegels gemonteerd en deze heeft Mark ingeleerd en gelijk een paar kleine vcds instellingen aangepast. Service is altijd top dus met mijn volgende wagen kom ik zeker terug! Groet, Jeetin

Page 1 of 12:
«
 
 
1
2
3
 
»