Welkom,

Hoe ben ik op het idee gekomen om deze Technische site en een Webshop te beginnen/maken?? Ik heb een aantal jaren gewerkt bij een bedrijf waar ik deed uitlijnen, verlagen, banden en velgen monteren, sportdempers monteren en tal van andere werkzaamheden. Deze deed ik voornamelijk in het Tuningwereldje waar ik ingerold ben. Wegens omstandigheden ben ik daarmee gestopt en ben ik ergens anders gaan werken. Aangezien veel mensen aan me vroegen wanneer ik eens voor mezelf wilde beginnen heb ik de knoop door gehakt en ben ik begonnen met de Webshop en er naar strevend om een zaak te gaan openen in de aankomende jaren in Tuning. Dus wie weet tot over een tijdje in mijn eigen Tuningbedrijf.

Omdat ik dit dus met heel veel plezier gedaan heb, heb ik dus deze site op gezet om jullie van verschillende in te vinden zijn. De dingen die ik vermeld heb zoals uitlijnen, verlagingen , banden en velgen worden veelal met elkaar in contact gebracht in de Tuningwereld, waar ik zelf ook aan mee doe met me eigen project, en je veel vragen hoort over deze zaken. Daarom dit allemaal maar eens bij elkaar gebracht op een website zodat iedereen dit eens goed kan doorlezen met de bedoeling het te gaan begrijpen waar men (bedrijven e.d) het over heeft (hebben).

Ik hoop dat je vind wat je zoekt op deze site en mocht je nog vragen hebben dan hoor ik dat graag en wie weet kan ik je wel de juiste weg wijzen.

Tuningcenter Lowering

 

 

 

Lowering.nl | All rights reserved | © 2007 | info@lowering.nl
    made by Mark Moerenhout | Bas Moerenhout | © 2007